Assessoria Especialitzada

L’embalatge és un element clau en tot procés de producció de productes, l’afectació de les caixes de cartró en tot el procés logístic incideix directament en l’èxit dels teus productes, aquesta és la raó per la que el nostre departament comercial està format per tècnics comercials que t’assessoraran en tot el procés de creació de l’embalatge i la utilització del mateix en la teva cadena de valor.

soluciones globales de embalaje

 

Diseny Personalitzat

Cada coseta a la seva caixeta, aquesta va ser una de les frases en la que ens centrem i es totalment certa, cadascun dels teus productes son únics i per tant tenen necessitats úniques que nosaltres satisfarem gracies a un equipo tècnic de 8 persones dedicades integrament a dissenyar  les caixes que millor satisfacin aquestes necessitats.

 

Producció

Eficiència, qualitat i puntualitat son els aspectes en els que es centra la nostra política productiva, implantant tècniques del Lean Manufacturing i  sistemes de treball basats en els 5S, trèiem el màxim rendiment a les nostres plantes de producció per poder entregar el 98% de les teves comandes amb data i expedir 1 comanda cada 3 minuts de la nostra planta.

 

Valor

Win to Win, aquest és el nostre principi, fem caixes per satisfer les teves necessitats d’embalatge i així nosaltres guanyem recursos per poder seguir innovant en millores per ser més eficients, ho fem per que guanyis en posicionament i nosaltres també, per que guanyis en branding i nosaltres també, resumint les nostres caixes estan pensades per aportar valor als teus productes, a la teva empresa i al medi ambient.

 

Homologacions

Testegem i homologuem les vostres caixes en laboratoris independents per certificar a la perfecció el correcte funcionament mecànic d’aquestes i així assegurar que podem satisfer les necessitats d’embalatge que tinguin els teus productes.

 

Logística

La nostra gestió de magatzem i entregues amb transports propis donen com a resultat que el 98% de les nostres comandes son entregades en la data que ens demaneu, i així us assegurem l’entrega de les vostres caixes en el moment ho necessiteu.

 

logistica font packaging
font-packaging-logística

Postventa

Ens agrada la nostra feina i ens agraden les relacions llargues amb els nostres clients, per això un equip intern de 8 persones juntament amb els nostres tècnics comercials s’encarreguen diàriament de la vostra satisfacció en tots i cadascun dels aspectes que ocupen la nostra relació comercial.